FilozofiPërQejf2

 


Libri: FILOZOFI PËR QEJF (Vëll. 1-4)
Autor: Ömer Sevinçgül
Formati: A5

Lexuesi ynë para vetes tashmë ka serinë e librave me katër vëllime të titulluar, “Filozofi për qejf” nga autori Ömer Sevinçgül.
Autori, nëpërmjet këtyre veprave mundohet sa më afër ta paraqes filozofinë dhe idetë e tij tek lexuesi me një gjuhë të kuptueshme.
Katër vëllimet na kujtojnë një të vërtetë të provuar shumë herë: kush ka njohuri në filozofi, mund të dalë kundër besimit; ndërsa kush ka dije, përherë e më shumë shkon drejt tij.

Logos A
Frymëzimi vazhdon…